Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2021, 10:13

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 50.000.000 dinara: Zlatibor je čekao kvotu 1.000.000

Kriv je Eibar, koji je za ulazak u MOZZART anale trebao da pobedi u prvom poluvremenu

Šta reći, sem nevoljno ispisati da je tiket s kvotom 1.000.000 koji je popunjen na Zlatiboru bio u prilici da uđe u MOZZART anale. Bio je ovo veliki pokušaj da se s ulogom od 50 dinara dođe do dobitka od astronomskih 50.000.000 dinara. Kao što vidite koncepcija tipovanja pala je na utakmici Selta-Eibar, gde je očekivana kvota 3,80, trebala da dođe na konto 1PP2 tipa. Elem, pogledajte šta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je sve došlo na preostalih 15 parova!

Pa, ko bi se stideo tipa 1UG 2+ na utakmici Mančester Junajted – Liverpul, kome ne bi godila Sampdorijina dvojka. Ali, nećemo da čitamo redom tipove, već ćemo to prepustiti vama. Umesto toga konstatovaćemo da je igrač sa Zlatibora po svemu sudeći veliko znanje uložio u tiket s kvotom koja se zbilja često ne sreće.

Zaista, šteta je što ovo tipovanje nije dovelo do isplate dobitka, pa MOZZART mora da reaguje. Naravno, reč je o isplati po pravilima benefita „NAPLATI PROMAŠAJ“. U novcu, to je 5.000 dinara keša za igrača sa Zlatibora koji će sasvim smo sigurni zauvek pamtiti ovo tipovanje.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.