Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 09:04

LUDI TIKET, ponedeljak, 344.396 dinara: Petarda punjena jakim kobinacijama

Igrač s veba uz pogođenu kvotu 222,91, naplatio i tri odsto MOZZART bonusa

Pet kombinacija, uplata 1.500 dinara, za pogođenu kvotu 222,91. Tako je to uradio igrač na mozzartbet.com sajtu, dajući sebi za pravo da ne čeka ništa ispod koeficijenta 2,65 koliko je vredela dupla šansa, pojačana s igrom na više golova u drugom poluvremenu meča Galatasaraja i Trabzona. Ukratko, tiket je sjajan, nije hazarderski, ali je smeo. Treba reći da je popunjen fudbalski korektno, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što se u MOZZART svetu igre bez izuzetka ceni i nagrađuje.

Pa zar sama kombinacija 1&VG2 na meču Napolija s Vučicom, koja je vredela koeficijenta 3,45 nije podvg koji bi mnogi poželeli da im donese dobitak čak i u singlu? Zbog toga, kao i ostalih vrednih igrara, MOZZART je bustovao dobitak iznosom od 10.004 dinara… To je, da budemo precizni, tri odsto jača naplata od primarno očekivanog dobitka u iznosu od 334.365 dinara. Dakle, MOZZART BONUS benefit nije mali, jer ovako hrabro tipovanje zaslužuje svaki nagradni dinarčić.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.