Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021, 08:40

LUDI TIKET, ponedeljak, 313.600 dinara: Čarlston za šampiona lova na prelaze

Čile i američki Čempionšip, dva puta po 1-2 tip u sitne sate, i eto ti kvote 784

Dve bombe detonirane na jednom tiketu noćas su od 400 uloženih, stvorile 313.600 isplaćenih dinara. Kako se to radi, vidite po tiketu odigranom protekle noći. Da li je bilo reč o takozvanom izvlačenu na kraju fudbalskog vikenda ne znamo, ali da je bilo berićetno u pretoploj letnjoj noći, kroz tipovanje posle ponoći to znamo.

Kao što vidite, reč je o dva prelaza, oba hteška >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvote 28. U Čileu je na meču Melipilja – Kolo Kolo, vrlo lako došao prelaz 1-2, uz rezultat 2:4,(1:0). Tu neizvesnosti nije bilo, a ni kod Amerikanaca, u Čempionšipu gde je prošla identična igra na meču Majami – Čarlston.

Čestitamo na mastralno odigranom tiketu, kao i na pogođenom ukupnom koeficijentu 784. To se ne viđa svaki put, naročito ne na tiketu koji ima samo dva para. Zato ovom tipovanju dugujemo veliki naklon.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.