Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020, 09:13

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 235.252 dinara: Loša karma s MOZZART utehom

Oporavlja se s NAPLAĆENIM PROMAŠAJEM koji ulog Kraljevčaninu množi 100 puta

Stvarno je Kraljevčanin bio maleričan kada je u glavu overio devet parova simulacija, pa pao na desetom zbog koga mu je umakla kvota 3.485,22. Da čovek iskoči iz kože kada mu tiket umrlja koeficijent 1,85, zbog igre 0-2 koja nije došla zbog konačnih 4:2 na simulacionom okršaju PAOK – Aris…

Dobro, nije sad ni kraj sveta, a bio bi da MOZZART ne neguje po igrače jako lepe običaje. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kraljevčanin je iskoristio benefit NAPLATI PROMAŠAJ, pa je umesto 50 uloženih, kući poneo čak 5.000 dinara. Lepa uteha, nema šta, jer u ovom slučaju s obzirom da je proizvod kvota pogođenih tipova na tiketu bio veći od 999, MOZZART ulog množi sa 100. Igrač zbog toga s ponosom može da se pohvali svojom "lošom karmom".

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.