Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2021, 09:56

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 2.218.235 dinara: Norvežani urnisali Lozničanina

Neverovatno šta mu je dolazilo, i s kakvim prosekom kvota je baratao

Juče se na uplatno-isplatnom mestu Loznica 1.1, desila jedna prava mala igračka drama, sa pevanjem i plakanjem u isti mah. Na tiketu je bilo sedam parova, a meč Bran-Molde, nije doneo željenu GG igru u prvom poluvremenu. Nisu oba tima po gol postigla ni do kraja utakmice, ali njega to već nije zanimalo. Bitno je da je ishodom te igre oboreno sve ostalo, uključujući i prelaz X-2, na meču Kadiz – Atl. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Madrid za kvotu 3,90, te recimo TGG 1GG tip na meču Reala i Sevilje.

Pogledajte samo šta je sve prošlo na tiketu, pa razmislite o proseku kvota koje je oborio najmanji koeficijent, jer cifra 3,30, to na ovom listiću zapravo jeste. Nije bilo druge, reagovali smo isplatom benefita “NAPLATI PROMAŠAJ”, pa je igrač lokal napustio sa 10.000 dinara u džepu.

Više sreće, uz isto znanje, Lozničaninu želimo na narednim tiketima.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.