Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 12:25

LUDI TIKET (-), ponedeljak: 2.125.399 dinara: U Sebešu se više neće navijati za Romu

Samo Rimljani prodali tiket sastavljen od neverovatnih kvota

Četiri utakmice i čak 12 igara. Tri kvote 10.5 - pogođene, ali najveća (12.0) - nije.

Samo je Roma prodala tiket uplaćen u kladionici MOZZART u beogradskom naselju Sebeš kod Borče, ali je zahvaljujući benefitu NAPLATI PROMAŠAJ naš igrač dobio utešnih 15.000 dinara na uloženih 150.

Potencijalni dobitak bio je 2.125.399 dinara, međutim, duel Verone i Rome nije opravdao očekivanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nadao se naš kladilac da će na poluvremenu biti nerešeno, a na kraju pobediti Roma, uz dva do tri gola u meču. Umesto toga, Roma je vodila posle prvih 45 minuta, ali je domaćin preokrenuo i slavio 3:2.

Za razliku od te utakmice, parovi Valensija - Real Madrid, PSŽ - Olimpik Lion i Vest Hem - Mančester junajted su ispunili očekivanja. Doduše, uz dramu u Valensiji i Londonu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.