Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021, 09:10

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 1.036.054 dinara: Preuranjen poraz u Ustaničkoj

Kad milionski dobitak umakne, MOZZART žal leči isplatom benefita “NAPLATI PROMAŠAJ"

Ne možemo da kažemo da tiket nije fenomenalan, ali ni da je bio neizvestan. Ukratko, prošlo je 17, od ukupno 18 parova, a listić je došao do propasti već u subotu ujutru. Australijski niželigaši su ga oborili kvotom 1,80, pa džaba onda ostali dobitno overeni tipovi kada je pad bio evidentan još od starta.

Eto, toliko o serijalu 2UG2+ tipova, o pogocima na mečevima Nazel >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – Sion, Brno – Opava i ostalim mestima koji su se motali oko kvote 1,80. Kako bilo, MOZZART ne dozvoljava da listić završi u korpi za otpatke, pa isplaćujemo 2.000 dinara na osnovu benefitnog pravila “NAPLATI PROMAŠAJ”.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.