Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2021, 09:26

LUDI TIKET, petak, 90.459 dinara: Kombinacije sa Kalenića

Lucidno tipovanje igraču donosi za tri procenta pojačanu isplatu na pultu MOZZART kladionice

Kalenić pijaca, vreo dan i još vrelije tipovanje pomutili su pamet družini iz MOZZART kladionice u centru prestonice. Naime, igrač koji je na tiket stavio pet kombinovanih tipova, očekujući da na svim parovima dođe 2-2&2-6, ma pultu podiže 90.459 dinara. Cifra nije za zanemarivanje, kao ni pogođene kvote.

Naime, na meču Kešla – Soči, proknjižen je koeficijent >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2,65, a podjednako unosno je bilo i na mečevima Hapoel Ber Ševa – Arda, Dinamo Brest – Plzenj, i da ne ređamo. Sve što treba da vidite i znate nalazi se na listiću koji je MOZZART dodatno uzdigao “SUPER MULTI BONUS” keš isplatom.

Računica je prosta, tabelarna, odnosno po benefitnim pravilima koja u ovom slučaju nalažu isplatu 2.634 dinara više u odnosu na očekivan dobitak. Koga zanima, reč je tri procenta dodatne isplate.

Čestitamo na osvojenom novcu, izražavajući divljenje za lucidno tipovanje kojim nas je obradovao igrač sa Kalenića!

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.