Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 09:19

LUDI TIKET, petak, 868.088 dinara: Lepo, šareno - isplativo!

Igrač iz Majura kod Šapca pogodio je kvotu 12.860,57

Na uplatno-isplatnom mestu u Majuru kod Šapca, juče je popunjen tiket dug 14 parova. I, ništa čudno, da priča započeta tipovanjem na meč u Ruandi, s ukupnom kvotom 12.860,57 nije prošla. Ma sve je bilo kao san, a igrač je kao što se da primetiti igrao isključivo konačne ishode, ili se koristio GG tipovima, sa ili bez 3+ dodatka.

Euro mu je doneo pogodak tri konačna ishoda, Letonci na keca ispoštovali, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kolumbijci takođe, a mi nećemo ređati. Jednostavno, sve je tako lepo poređano na listiću da smisla ne bi bilo. Umesto toga, tu smo da konstatujemo dobitak u iznosu od 868.088 dinara, na konto uloženih 50!

Kao što vidite, MOZZART je i u ovom slučaju munjevitom reakcijom isplatio dobitak, što svakako ne bi bilo izvodljivo da nije “SUPER MULTI BONUS” benefita koji dobitke podiže do šampionskih visina.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.