Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2020, 09:39

LUDI TIKET (-), petak, 657.984 dinara: Bombe od tačnih rezultata

Pao je samo u Veroni, ali je zato u MOZZARTU naplatio promašaj sa 2.000 dinara

Kamikaza potez, ili hrabrost kojoj se skida kapa? Mišljenja su različita, naravno kada pogledamo ukupnu kvotu 31.914 izboksovanu na konto svega pet parova. Hajde, da celu stvar posmatramo iz ugla uplate od minimalnih 20 dinara, pa da kažemo da je udica bačena tek sporta radi… Pad samo na tačnom ishodu meča Verona – Inter za nas je dovoljan da kažemo da je igra bila bravurozna, pa da MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << aktivira benefit NAPLATI PROMAŠAJ. U ovom slučaju, na račun igrača s veba leglo je 2.000 dinara, odnosno 100 puta više od minimalne uplate u iznosu od 20 dinara.

Nećemo komentarisati zašti! Pogledajte samo koliko je tačnih rezultata pogodio, koliko su visoke kvote bile na svakom paru ponaosob. Jednostavno, takve igre je teško kometarisati, pa smatramo das tiket sam za sebe govori svim svetskim jezicima, pa da mu gde god da se prikaže reč komentatora zbilja ne treba.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.