Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2020, 09:43

LUDI TIKET (-), petak, 5.630.400 dinara: Želeo je da Real sinoć ne slavi

Upucao i Osasunin prelaz preko Barse, pa naplatio promašaj sa 10.000 dinara

Igrač iz Nove Pazove, svakako je imao svoj milonerski plan! Mislio je da Real Madrid sinoć ne mora da osvoji 34. šampionsku titulu, što ga je potencijalno uz Viljarealov prelaz 2-2 vuklo ka prolasku kvote 55.200, uz uplatu od 100 dinara.

Ipak, čestitamo na hrabrosti, pa i na pogođenom prelazu Osasune preko Barse 2-2! To je svakako bilo iznenađenje, pa možemo smatrati da je hazardeski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tiket bio vrlo lepo skrojen. Zbog toga, odnosno zbog tri pogođena para s velikim kvotama, MOZZART je aktivirao BONUS NAPLATI PROMAŠAJ, pa je igraču na pultu uplatnog mesta u Novoj Pazovi isplaćeno 10.000 dinara, što je 100 puta više u odnosu na uplatu. Čestitamo, uz želju da dobitak bude podstrek za nove pobede.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.