Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 10:05

LUDI TIKET (-), petak, 368.937 dinara: Hej, pogodio 19, od ukupno 20 tipova

Za umešnost u poteri za kvotom 24.595,85, igraču s Banjice legao novac na konto benefita NAPLATI PROMAŠAJ

Šteta i tuga, jer kada čovek pogodi 19 od 20 odigranih parova, zaista ima za čim da žali. Igrač s Banjice se oklizao samo na teniskom meču Zhelev - Tanev. Čekao je keca za kvotu 1,55, a došla je dvojka pri konačnih 1:2 u setovima. Zmija od tiketa koja je potencijalno mogla da mu donese 368.937 dinara zato je pala...

Da stvar bude još intrigantnija, igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je maher sve što mu se našlo pod rukom, pa u žargonu kažemo da je ispraznio listu. Bilo je tu i fudbala naravno, što cenimo kao umesan nastup koji MOZZART uprkos činjenici da je pala kvota 24.595,85 mora i da nagradi. Elem, na pultu je naplaćeno 2.000 dinara, što je 100 puta više u odnosu na 20 dinara koliko je iznosio ulog. Uteha je dakle tu kroz maksimalan MOZZART benefit NAPALATI PROMAŠAJ, pa nam ostaje još samo da poželimo svu sreću igraču na narednim tiketima.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.