Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2020, 08:49

LUDI TIKET, petak, 3.513.418 dinara: Milionerska bomba iz Petrovca na Mlavi

Verujući u sedam konačnih ishoda, igrač je ostvario snove uz ulog od 10.000 dinara

Zapitajte se da li bi baš vi na tiket težak kvote 325,32 uložili lepih 10.000 dinara! Igrač iz Petrovca na Malavi baš je to uradio, pa postao bogat, uz inkasiranih tri i po miliona dinara, plus koju paricu pride... S tim novcem moguće je mnogo toga promeniti u životu, a ovaj tiket je dokaz da se hrabros u MOZZART svetu može papreno naplatiti. Igrač je verovao da će doći sedam konačnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ishoda na koje je tipovao, a ulog orazlaže koliko je samo bio uveren da će mu listi ć proći.

Kao što vidite, kvote na tiketu nisu ni najmenje naivene, naročito X na Kalmar s Geteborgom koji je sam za sebe vredeo koeficijenta 3,15. Inače, vredi konstatovati i da je MOZZART bustovao dobitak igrača iz Petrovca na Mlavi, pošto bi mu na isplatu bez BONUS BENEFITA leglo 3.253.165 dinara, naravno da nije bilo prijateljeke intervencije našeg stimulativnog programa ispate. Kao što vidite, igrač je u plusu za ravno 260.253 dinara, što izniosu osam procenata dodatka pri isplati!

Čestitamo, pa neka igra ide dalje, a slavlje se nastavi.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.