Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2020, 09:28

LUDI TIKET, petak, 2.024.842 dinara: Milioner ukrotio 25 parova

MOZZART Beograđaninu isplatio čak 225 posto bonusa, što u novcu iznosi dodatnih 1.401.814 dinara

Gledajte ovo, gledajte i nagledajte se… Nećete ovako nešto skoro videti, jer ne prolazi svaki dan po 25 parova na tiketu koji vuče kvotu 12.460,56! Baš to se desilo igraču na uplatnom mestu poznatom po starom nazivu ulice 29. novembra, koje se nalazi u Bulevaru despota Stefana 87. Beograđanin je na listić uplatio tek 50 dinara, a kada pogledate šta je sve igrao, kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vešto manevrisao od meča do meča, zaista će vam biti jasno da je ovo delo istinskog poznavaoca sporta.

Mahom je reč o igrama na golove, ali ima tu i drugih igara makar u tragovima. Interesantno je da prosečne kvote po parovima nisu bile astronomske. Kako bilo, konstatujemo da je igrač znalački birao šta stavlja na listić, zbog čega je najbolje da sami pogledate šta sve tu ima. Mi smatramo da je igrač zaslužio MOZZART BONUS u iznosu od čak 225 procenata! Naime, proizvod ukupno pogođene kvote i uplate doneo bi mu 623.028 dinara, ali to na njegovu sreću nije bilo tako. Doneli smo odluku da darujemo najbolje, pa je Beograđanin naplatio čak 1.401.814 dinara više. To, složićete se može samo MOZZART!

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.