Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2020, 08:43

LUDI TIKET, petak, 114.578 dinara: Uhvatio zmiju s 35% bonusa

Igrač sa Bežanije pogodio 20 parova uz ukupnu kvotu 848,73

Bežanijo, Beograde, pogledajte kako izgleda tiket dostojan MOZZART doktorske disertacije! A, kako drugačije kada je igraču prošlo 20 parova s kvotom 848,73, uz dobitak napumpan BONUS benefitom u iznosu od 35% u odnosu na sumu koja bi dospela na naplatu da nismo doneli odluku da častimo najsmelije među nama.

Genijalno, zar ne, zbog čega je na pultu isplaćeno 114.578 dinara. Sve to desilo se zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mešovitom tiketu gde je tipovano ne golove i ishode, plus jednu duplu šansu na Tondelu protiv Avesa. U svakom slučaju, rekli bi, igrao je sigurizze. I jeste, ali ni jedna nije pala, pa je proizvod kvota na kraju bio zaista veliki. Dakle, malo ovde, malo onde, tek na kraju dobitak nije uopšte mali, pa sad vidite vredi li odigrati zmiju, odnosno tiket s dvocifrenim brojem mečeva. Komentar s naše strane u tom smislu smatramo suvišnim.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.