Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2021, 08:14

LUDI TIKET (-), nedelja, 875.951 dinara: Devet fikseva, a samo australijski trećeligaš prodao

Kapalaba jedina podbacila

Pet kečeva, dve dvojke i dva iksa "gađao" je ovaj Mozzartov igrač na tiketu uplaćenom preko weba.

Kvote su bile takve da je na uloženih 20 dinara, potencijalni dobitak iznosio 875.951 dinara. Jasno je onda o kakvim kvotama se radi i koliko je ovo bio hrabar tiket. Na žalost po našeg kladioca, samo je jedan tim prodao.

U pitanju je australijski trećeligaš Kapalaba, koji je odigrao 1:1 sa Brizbejn Sabrbsima, ali kako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je to bio već treći par na tiketu, možda je ukupan gubitak lakše podnet. Da bude tako, pobrinuo se i Mozzart preko svog benefita "NAPLATI PROMAŠAJ", koji je našem igraču omogućio 100 puta veću vrednost od uplaćene, jer je proizvog pogođenih kvota veći od 999. Dakle, 2.000 dinara za utehu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.