Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021, 07:22

LUDI TIKET (-), nedelja, 8.944.362 dinara: Jedan gol, Miltone, jedan gol...

Engleski klub omanuo prvi put u sezoni i odneo ogroman dobitak...

Pazi te sad: na svakoj utakmici ove sezone pred svojim navijačima - a bilo ih je o-ho-ho - Milton Kins je postigao makar jedan gol. Očekivao je to od ovog engleskog trećeligaša i naš kladilac iz Novog Pazara, verujući u njega pridodao ga uz još 13 svojih aduta, kad međutim...

U najgori čas Miltonova puška pucala je ćorcima.

Epilog: pade jedan od najjačih tiketa ovog meseca. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << I ostade naš Pazarac bez skoro DEVET MILIONA DINARA!

Analizirati sve ono što je uhvaćeno, priznaćete, u ovakvim momentima baš i nema puno smisla. Otuda samo da konstatujemo kako je uteha kao i obično tu i odnosi se 60.000 dinara iz našeg dobro poznatog fundusa NAPLATI PROMAŠAJ - za prizvod pogođenih kvota veći od 499 isplaćuje se deset puta veća vrednost od uplaćene.

A uplata na ovom tiketu bila je baš ozbiljna...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.