Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021, 08:18

LUDI TIKET (-), nedelja, 795.064 dinara: Nemci pokvarili slavlje

Tako blizu, a tako daleko

Jedna utakmica daleko od prilično visokog dobitka.

Takav je skor Mozzartovog kladioca koji je odigra tiket preko sajta Mozzartbet.com. Na tiket je stavio pet parova, dakle išao je na kvalitet, a ne na kvantitet, i umalo da to bude prolazak vredan 795.064 dinara. I to na 50 uloženih dinara.

Omiljena igra ovog našeg kladioca je da će u prvom poluvremenu biti tri ili više gola. Tu igru stavio je na sudare Lids i Totenhema, Alavesa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Levantea, Intera i Sampdorije, Verdera i Leverkuzena, te Voždovca i Napretka. Na kraju su Nemci pokvarili slavlje...

Svi su parovi prošli, osim sudara u Bremenu. Da sve bude gore, nije bilo ni blizu. Na svim ostalim mečevima viđene su goleade, ali u Bremenu 0:0. Nijedan jedini gol, a bila su potrebna najmanje tri. Uspeo je naš kladilac da "ubode" i kvotu 9,00, kao i kvotu 7,25, ali ga je ova od 7,00 koštala dobitka. Zaista nije bila daleko pogođena ukupna kvota od čak 15.438 što je sve samo nije lak zadatak.

Na osnovu benefita „NAPLATI PROMAŠAJ“ naš kladilac je inkasirao 5.000 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.