Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2021, 08:28

LUDI TIKET, nedelja, 66.292 dinara: Mur i Embolo najavili dobitak

Lep dobitak na 50 uloženih dinara

Remi Velsa i Švajcarske bio je po meri našeg kladioca u Višnjici. Ne zbog toga što je ta utakmica prvog kola Evropskog prvenstva završena bez pobednika, već zbog postignutih više golova u drugom poluvremenu. Bril Embolo i Kif Mur svojim golovima u drugom delu za 1:1 najavili su dobitan tiket, koji je upotpunilo još sedam parova.

Bilo je kečeva, bilo je i golova, a i ikseva na poluvremenu. Za ukupnu kvotu 602,66.

Poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se čekao norveški Ham Kam, ali bez nerviranja, jer je već na poluvremenu imao 2:0 u duelu sa Stromenom. Ispostavilo se da je to ostalo konačan rezultat, pa je slavlje moglo da počne u subotu nešto pre 20 časova. Na uloženih 100 dinara, dobitak od 66.292,51. Svak čast!

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.