Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2021, 07:46

LUDI TIKET, nedelja, 443.863 dinara: Šestocifren dobitak za 45 minuta

Veliki dobitak inkasiran za manje od sat vremena

Fenomenalan osećaj kladiocu iz Novog Pazara doneo je 443.863 dinara za samo 45 minuta. Naime, on je na sva četiri duela italijanske Serije B koja su počinjala u 14 časova odigrao da će oba tima postići makar po gol do poluvremena, a kako je svaki od osam klubova zatresao mrežu rivala, nešto pre 15 časova bio je bogaziji za šestocifreni iznos.

Pogđena četiri para uz kvotu 435 na 1000 dinara bila su dovoljna da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vlasnik tiketa uz bonus fino naplati kladioničarsko znanje i osećaj.

Nekada je dovoljno pogoditi samo četiri para da se dođe do velike zarade. Ovaj majstor za klađenje je to i dokazao na delu.

Skoro pola miliona u džepu!

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.