Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2021, 08:40

LUDI TIKET, nedelja, 368.692: Golovi, golovi i samo - golovi

Ista opklada na šest parova vredna trećinu miliona

Koliko je naš onlajn kladilac bio ubeđen u prolaznost svog "1ug 2+" tipa govori i uplata od 9.000 dinara. Doduše, bilo je i malo preznojavanja, pošto je drugi gol u prvom poluvremenu na meču Banga - Atmosfera pao tek u drugom minutu nadokande. Sve ostalo došlo je kao od šale, znatno pre odlaska na odmor, a na nekim mečevima viđena su i po tri pogotka u prvom poluvremenu.

Umesto mečeva sa Evropskom prvenstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gde bi se teško ovajdio od golova u prvom poluvremenu - nema ih mnogo ni u 90 minuta - odlučio se naš kladilac za miks prijateljskih utakmica, te duela iz nižih liga Australije, Norveške i elitnog ranga Belorusije, gde se očigledno i dalje igra spuštenog garda, na gol više. A kako se na tiketu našlo šest parova bez konačnog ishoda, MOZZART je našeg kladioca nagradio i dodatnim bonusom, pa je na kraju dobitak iznosio više od trećine miliona, odnosno 368.692.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.