Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2021, 07:46

LUDI TIKET (-), nedelja, 2.075.167 dinara: Jedan par oborio vukovca iz Mirijeva

Umalo da mu goleade donesu milione

Pet plus osena je koja je svakome mamila osmeh, ali i igra koja je mogla da donese neverovatnu radost kladiocu koji je tiket uplatio u Mirijevu. Naime, ovaj igrač predvideo je goleadu na utakmicama engleskih niželigaša, zapravo na pet od šest utakmica, a veliko slavlje pokvarili su mu Krej Vondersi i Brajtlinsi na čijem je susretu viđeno dva gola.

Upravo pomenuti duel jedini je koji je sprečio ovog kladioničarskoog vukovca da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na 100 dinara inkasira preko dva miliona, ali mu za utehu ostaje benefit  NAPLATI PROMAŠAJ  zahvaljujući kojem je zaradio 100 puta veću sumu od uložene, odnosno 10.000 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.