Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2020, 09:41

LUDI TIKET (-), četvrtak, 843.732 dinara: Ostao na mađarskoj stativi

Igrač iz Osečine rafalno gađao 1UG3+, ne baveći se tipovima ispod kvote 4,50

O čemu se danas trubi u Osečini? Nema dileme, nije reč o dnevnopolitičkim temama, već o tiketu znalca koji je pet puta na tiket stavio po 3+ u prvom poluvremenu. I, prošlo bi sve kao oštar nož kroz sir da su Mađari imali razumevanja, odnosno da je prošao par Pakš – Kapošvar gde se na pauzu otišlo sa 2:0…

Gledano u globalu, velika je šteta posredi! To prosto moramo reći, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << budući da nije prošla kvota 4,50, a da je recimo i to Maksimir pošteno dao koeficijent 6,00, a da je Olimpija overila 5,90. Ovako ništa od 843.732 dinara naplate, pa je MOZZART po automatizmu morao da reaguje! Aktivirali smo benefit NAPLATI PROMAŠAJ, pa igraču pomnožili ulog 10 puta. Iz kladionice je izašao sa 2.000 dinara utehe, ali i ponosa, jer nema svako petlju za ovakva tipovanja, pa i ako ima, treba znati gde se valja nešto nalik prikazanim partijama odigrati. Vidi se da je igrač iz Osečine znao kako treba, pa ako smatrate da ste i vi sposobni za nešto slično, slobodni ste da to već danas pokažete.

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.