Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020, 09:35

LUDI TIKET, četvrtak, 60.892 dinara: Maestro overe tipova čeka po 45 minuta

Igrač iz Koteža sa uplatom od 30 dinara, inkasirao i sedam procenata bonusa

Koteška strategija, ili taktika umetnika igre na golove u prvom poluvremenu igraču je donela 104.369 dinara. Ne verujemo da je baš bio siguran da će mu proći pet parova, jer da je maestro iz Koteža bio uveren, svakako da bi na tiket težak kvote 1.896,96 uložio više od 30 dinara. A, bilo je tu svačega, odnosno druge austrijske lige, ali i Serije A, gde je od Intera očekivao da će dati najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dva gola u prvom poluvremenu, što mu je italijanski gigant vratio sa 1:4 na kraju prvog dela igre sa Beneventom. Uostalom pogledajte sve igre, jer tiket najlepše pokazuje svu moć igara od kojih ni jedna nije bila slabija od kvote 2,45.

Verujemo da ste oduševljeni, kao i MOZZART koji je uvek spreman na pobedničku akciju! U ovom slučaju igrač bi inkasirao 56.908 dinara, da nije BONUS BENEFITA koji ga časti s dodatnih 3.984 dinara. Nije malo, jer MOZZART je morao na neki način da obeleži ovu pobedu, što u ovoj situaciji nosi sedam procenata bonus naplate.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.