Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020, 10:05

LUDI TIKET (-), četvrtak, 6.041.518 dinara: Drsko tipovao s valjanim argumentima

Milioni su umakli, ali ni 25.000 dinara utehe nije za zanemarivanje

Čekao je igrač s veba milione, precizno 6.041.518 dinara, a pao na meču Barnli – Mančester siti očekujući da će u prvom poluvremenu doći 3+... Avaj, stvarno je bilo tri gola, ali tek na kraju meča, pa je pao tiket na koji je uloženo vrlo jakih 5.000 dinara. Inače, ceo tiket je povezan igrama na golove u prvom poluvremenu, što je ako pogledamo i dobitno tipovanje dana vrlo bitna stavka za priču o najlucidnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tipovanjima dana. Na o0vom listiću, kao što vidite kvote su bile zaista jake. Recimo samo da su Lacio i Atalanta doneli 4,60, a Benevento s Interom koeficijent 4,40. Zbilja moćno da bi potpuno propalo.

Šta ćemo s tom činjenicom? Pa, aktiviramo MOZZART benefit NAPLATI PROMAŠAJ, što u konkretnom slučaju uplatu množi sa pet. Pa, nije loše jer igrač se sada teši sa 25.000 dinara, što je svakako dovoljno za sve što zaželi, ali i za nastavak igre koja potencijalno donosi novu šansu za osvajanje miliona.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.