Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2021, 09:29

LUDI TIKET (-), četvrtak, 50.000.000 dinara: Drama u Mirijevu

Pogodio je četiri prelaza, pa kao zvečka pukao u kolumbijskoj Klausuri čekajući tiket snova

Ulica Vitezova Karađorđeve zvezde, uplatno-isplatno mesto Mirijevo 4, i jedan igrač koji gricka nokte čekajući dobitak u iznosu od 50.000.000 dinara nervirajući se zbog kolumbijske Klausure. To je slika i prilika velike igračke drame u naselju na Zvezdari, koja je pukla kao zvečka zbog prelaza 1-X na meču Deportivo Pereira – Atl. Nasional, gde je 0:1 na poluvremenu oborilo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << priču koja je do tog momenta imala velike šanse da donese enormno veliki dobitak.

Ne bi ova vest ni imala potencijal ekskluzivnog izveštaja sa uplatnih mesta MOZZART kladionice, da maheru nisu prošla četiri identična prelaza. Pogledajte samo te kvote, pa sami sebi recite nije li ovaj tiket bio hrabar do iznemoglosti, uprkos sportske uplate od svega 80 dinara.

Ako ništa, makar je podgrejao atmosferu u Mirijevu, a mi moramo da izrazimo žaljenje, ali i da sprečimo da ovaj tket završi u korpi za otpatke. Razume se, aktivacija benefita “NAPLATI PROMAŠAJ” nameće se kao neminovna, pa igraču isplaćujemo 8.000 dinara na ime utehe.

Neka bude bolje na narednim tiketima.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.