Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2021, 09:28

LUDI TIKET (-), četvrtak, 3.370.005 dinara: Malerozne novopazarske kombinazzije

Nije prvi put… Dešavalo i prošlog meseca na uplatno-isplatnom mestu Novi Pazar 2!

Ovih 10 parova definitivno nominuje uplatno-isplatno mesto Novi Pazar 2 u jednu od novinarsko najposećenijih lokacija na MOZZART mapi lokala. Šteta samo što majstorija nije prošla, kao ni sredinom prošlog meseca kada je na istom mestu pao listić koji je mogao da donese 1.116.307 dinara. I taj tiket je bio u našem ludom tipovanju, a sličnost, odnosno igrački rukopis je identičan.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Tada smo imali osam I1-3&II1-3 kombinacija, a danas ih imamo 10! Igrač je sada pao na paru Suvon Siti – Čonbuk, nije postao milioner na konto uplate od 2.200 dinara, ali jeste šampion MOZZART hrabrosti. Svaka mu čast! Svaka čast i ekipi sa uplatno-isplatnog mesta Novi Pazar 2, pošto smo uvereni da će se za podvige igrača iz ovog lokala tek čuti, odnosno da kompletne pobede tek dolaze.

Ovog puta, a na konto benefita “NAPLATI PROMAŠAJ”, igraču na ruke ide 22.000 dinara. Zaslužio je, pa ni aplauz pride nije previše.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.