Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 09:32

LUDI TIKET (-), četvrtak, 1.325.027 dinara: Fjorentina kao nagazna mina

Umesto miliona, igrač s veba naplatio promašaj s 5.000 dinara

Šest kombinacija, uplaćenih 500 dinara, a milion, plus koja stotina hiljada dinara pride osta u vazduhu zbog jalovog meča Fjorentine i Kaljarija. Velika šteta, nema šta drugo da se kaže. Zaista lep tiket, koji uz ukupnu kvotu 2.476,69 zaslužuje pažnju i pohvalu za trud. Primera radi igraču je na Šefildu s Prestonom prošla kvota 6,25, a to je i za igru u singlu velika stvar!

Uostalom, vrlo je jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je igrač sa mozzartbet.com veb platforme koristio poznavalje trenutnih formi timova, pa sve kombinovao s golovima kako bi pojačao dobitak. To znanje mora da se vrednuje, pa MOZZART benefit NAPLATI PROMAŠAJ ovom šampionu na račun isplaćuje 5.000 dinara. Dakle, 10 puta više od uložene sume, što znači da je u ovom slučaju proizvod pogođenih kvota na tiketu bio veći od 499.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.