Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2020, 09:09

LUDI TIKET, četvrtak, 1.179.979 dinara: Crvendaća uložio, pa milioner postao

Proradile četiri svilajnačke kombinacije 2-2&2-4, uz keš isplatu s MOZZART bonus premijom

Svilajnac je mesto uplate, a ishod fabulozan. Igrač je u MOZZART lokal ušao s crvenom novčanicom u apoenu od 1.000 dinara, znate onom na kojoj je lik Đorđa Vajferta, pogodio samo četiri para, pa postao milioner! Priča je za naslovnu stranu, jer kada vidite pogođenu kvotu 1.156,84, pa vidite šta je odigrao, svakog igrača obuzme jeza. Da li je ovo moguće? Kako je u glavu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dotukao četiri pojačana prelaza 2-2&2-4? Pitajte se, jer vidi se da je igrač iz Svilajnca znao šta radi, budući da niko tek tako ne stavlja na tiket recimo kvotu 7,75, a da ne veruje da je apsolutno realan njen dolazak. Savetujemo vam da dobro pogledate tiket.

Mi smo ga, naravno, zapazili, izdvojili, ali prvo nagradili igrača. BONUS BENEFIT je isplaćen, što znači da bi igrač na osnovu proizvoda pogođenih kvota zaradio 1.156.840 dinara, da nije dodatne isplate u iznosu od 23.139 dinara. U procentima to iznosi 2% više u odnosu na očekivani dobitak, naravno po pravilu MOZZART stimulativnih premija koje se odnose na broj odigranih parova s kvotom većom od 1,35.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.