LUDA penal serija, Hrvat je krivac jer je prepisivao od Srba, Milan u Ligi Evrope! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020, 00:09

LUDA penal serija, Hrvat je krivac jer je "prepisivao" od Srba, Milan u Ligi Evrope! (video)

Kakva serija, neverovatno!

Šta se sve dešavalo danas u Vila do Kondeu u Portugalu?

Milan je bio favorit, ali nisu to dokazali i na terenu. Poveli su golom u 51. minutu, nakon kornera je lopta stigla do Saelemekersa koji sa 16 metara pogađa gol domaćina.

U 72. minutu izjednačenje, tekla je akcija po levoj strani, Piazon je poslao loptu Geraldesu koji topovskim udarcem pod prečku donosi svom timu produžetke.

U 17. sekundi prvog produžetka Rio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ave stiže do prednosti, dosta sreće za Želsona kojem se lopta odbila, a onda je rutinski savladao Donarumu.

I onda na samom kraju, igrao se 120. minut, Hrvat Toni Borevković pravi grešku poput Zdravka Kuzmanovića ili Nemanje Vidića na Mundijalu 2010. godine, igra rukom u kaznenom prostoru, a Čalhanoglu rešava bez problema, otišlo se na izvođenje penala.

Pritom je Borevković dobio i crveni karton.

Tamo prava ludnica. Sedam penala su pogodili i jedni i drugi bez ikakvih problema. Onda je usledila osma serija gde je Kolombo poslao loptu nebu pod oblake, a onda je Monte pogodio stativu na drugoj strani.

Onda su bili i jedni i drugi sigurni u devetoj seriji, da bi u 10. i 11. seriji svi promašili, uključujući i golmane.

I u 12. seriji konačno dobijamo pobednika, Aderlan je promašio za domaće, Milan je u Ligi Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.