LŠ (grupe F i H) - Inter i Ajaks u Ligi Evrope, dalje idu Borusija, Čelsi i Valensija! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (grupe F i H) - Inter i Ajaks u Ligi Evrope, dalje idu Borusija, Čelsi i Valensija! (video)

Polufinalista iz prošle sezone i trenutni lider italijanske Serije A ispali iz elitnog takmičenja.

Grupa F



Borusija Dortmund - Slavija Prag 2:1 (1:1)

Inter Milan - Barselona 1:2 (1:1)


Inter nije uspeo da slavi protiv prvaka Španije, što je iskoristila Borusija, koja je pobedom kod kuće protiv praške Slavije overila plasman u osminu finala.

"Milioneri" su poveli u 10. minutu preko Džejdona Sanča, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultat u 43. minutu poravnao Suček.

Sa 1:1 se otišlo na odmor, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku Brandt vratio prednost domaćem sastavu, asistirao mu je Sančo.

Problem je za ekipu Lusijena Favra nastao u 77. minutu, kada je Julijan Vajlg zaradio direktan crveni karton, ali u "Milioneri" sa igračem manje uspeli da zadrže minimalnu prednosti.

Prolaz dalje obezbedili su zahvaljujući remiju na "Meaci".

Barsa je povela sredinom prvog poluvremena preko Karlesa Pereza, da bi u finišu prvog dela igre Lukaku poravnao rezultat.

U nastavku je Inter na sve načine pokušavao da stigne do preokreta, dva pogotka Lautara Martineza su poništena zbog ofsajda (OVDE pogledajte drugi), promene rezultata nije bilo.

A onda, u samom finišu, Barsa gasi sve nade "Neroazura", gol supertalentovanog Fatija, kojem su bila potrebna samo tri minuta da se upiše u strelce.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa H



Ajaks - Valensija 0:1 (0:1)

Čelsi - Lil 2:1 (2:0)


"Kopljanici" iz Amsterdama su minule sezone bili na pragu plasmana u finale Lige šampiona, ove sezone su ispali u grupnoj fazi.

Valensija je u direktnom okršaju za plasman u drugu rundu slavila sa 0:1, gol odluke postigao je Rodrigo u 24. minutu.

Ređale su se u drugom delu prilike pred golom "Slepih miševa", ali je Domenek bio raspoložen, u nadoknadi su gosti ostali sa igračem manje kada je Gabrijel zaradio crveni karton, ali nije bilo promene rezultata.

Nedostajalo je i sreće Tadiću i drugovima, pa će u nastavku sezone igrati evropske utakmice četvrtkom.

Čelsi je slavio na "Bridžu" protiv Lila i igraće u osmini finala.

Poveli su preko Ejbrahama u 19. minutu, da bi 15ak minuta kasnije Aspilikueta povisio na 2:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, ali je Lil, koji je zakucan za dno tabele, ipak pružio otpor, bivši igrač "Plavaca" Loik Remi je u 78. minutu smanjio na 2:1 i uneo dramu u završnicu susreta.

Do kraja nije bilo promene rezultata, imao je Remi još jednu šansu u nadoknadi vremena, ali je bio neprecizan, te Lampardovi "Plavci" idu među 16 najboljih ekipa u Evropi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Šta se sve dešavalo u grupi G, pročitajte u nastavku.

LŠ - Katastrofa Banetovog Zenita, Depaj vodi Lion dalje! https://t.co/BZhQo8Ko5P

— Sportske.net (@sportske) December 10, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meaca suzama ne veruje: Barsin dečak izbacio Inter, dalje ide i Dortmund

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2019

Neverica na Đuzepe Meaci. Sezona u Ligi šampiona je završena za Inter. Dete, dečak, Ansu Fati, samo što je ušao u igru, postao je najmlađi strelac u istoriji takmičenja. Njegova strela u 87. minutu donela je pobedu Barsi (2:1). Izbacila je Inter. A, proslavljena je i u Dortmundu, gde je Borusija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.