LOVA DO KROVA: Poznato koliko će Zvezda ZARADITI pobedama nad Hofenhajmom i Liberecom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 10:15

LOVA DO KROVA: Poznato koliko će Zvezda ZARADITI pobedama nad Hofenhajmom i Liberecom!

Crveno-beli u odličnoj poziciji.

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak imaju prvu "meč loptu", za plasman u drugu fazu Lige Evrope.

Izabranici Dejana Stankovića igraju na Marakani protiv Hofenhajma i za plasman u šesnaestinu finala mlađeg UEFA takmičenja, neophodno je da ostanu neporaženi.

I u slučaju da izgube, crveno-beli imaju velike šanse da prođu dađe, pod uslovom da od libereca ne izgube 4:0 ili ubedljivijim rezultatom.

Srpski šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima veliki imperativ u duelu sa bundesligašem, jer pobedom nad Nemcima mogu da stignu i do prvog mesta u "L" grupi,  kao i lakšeg rivala u šesnaestini finala Lige Evrope. Podsetimo, klub iz Ljutice Bogdana, poražen je na premijeri u Ligi Evrope (0:2).

U tom slučaju, Zvezdi je dovoljna pobeda istim rezultatom od "dva razlike", pa trijumf Hofenhajma u poslednjoj rundi nad Gentom neće značiti nemačkom timu.

Ujedno, trijumfi Zvezde nad Hofenhajmom i Slovanom iz Libereca, slila bi u kasu crveno-belih još 2.600.000 evra, uz već obezbeđenih 7.600.000 evropskih novčanica.

Inače, UEFA za svaku pobedu u grupi daje po 570.000 evra, a onda još 500.0000 evra za drugo ili milion evra za osvajanje prvog mesta. Takođe, još pola miliona evra sleduje svim klubovima koji će biti eliminisani u šesnaestini finala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.