LOTITO SPUSTIO CENU: Juventus ili PSŽ? Sergej prelomio, MENJA jednog od najboljih na svetu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 21:37

LOTITO SPUSTIO CENU: Juventus ili PSŽ? Sergej prelomio, MENJA jednog od najboljih na svetu! (FOTO)

Transfer bomba u jeku korone.

Sergej Milinković-Savić, vezista Lacija, nalazi se na korak od prelaska u PSŽ za obeštećenje od 100 miliona evra, bruje evropski mediji. Iako ne igraju na istoj poziciji, Srbin dolazi kao zamena za Nejmara, koji se seli u Barselonu, a upravo od tog transfera Parižani će isplatiti Lacijale.

Klaudio Lotito, predsednik Lacija, najpre je tražio svih 120 miliona evropskih novčanica, ali je cela kriza izazvana epidemijom korona virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uticala na "popust". Uz Milinković-Savića, PSŽ želi i štopera Kalidua Kulibalija iz Napolija.

https://t.co/YP69mLGQzH Il Psg vuole Koulibaly e Milinkovic-Savic: la cessione di Neymar per finanziare i due acquisti pic.twitter.com/DQtJZ3vFO2

— Spazio Napoli (@Spazio_Napoli) April 2, 2020

Podsetimo, popularnog "SMS-a" već dve godine juri i Juventus, pa "Stara dama" čeka da posao sa Parižanima propadne kako bi dovela i zvanično najboljeg vezistu u Seriji A u svoje redove.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka Sergej Milinković-Savića

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.