LOŠE VESTI ZA REPREZENTACIJU ITALIJE: Za Veratija završena sezona, verovatno propušta EP

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 17:55

LOŠE VESTI ZA REPREZENTACIJU ITALIJE: Za Veratija završena sezona, verovatno propušta EP

Igrač Pari Sen Žermena povredio koleno.

Vezni fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati propustiće ostatak sezone zbog povrede desnog kolena, saopštio je danas njegov klub.

Italijan se povredio tokom treninga prošle nedelje i nije igrao meč protiv Rena, u francuskom šampionatu, koji je završen 1:1.

Tri kola pre kraja Primere, Barselona je poravnata sa Realom, i ima dva boda manje od Atletika. Dakle, važan je ne samo svaki bod, nego i svaki gol.  Večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (22.00) Katalonci gostuju Levanteu, a kvota na dvojku je 1,17, dok je kombinazzija 2&3+ 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Levante - Barselona.

Kako se navodi u saopštenju, Verati će zbog povrede pauzirati od četiri do šest nedelja i najverovatnije neće moći da nastupa za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu, koje se igra od 11. juna do 11. jula. Dva kola pre kraja prvenstva PSŽ zaostaje tri boda za prvoplasiranom ekipom Lila. PSŽ sutra igra meč polufinala Kupa Francuske protiv Monpeljea.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.