LOŠE VESTI IZ SAD: Otkazan turnir u Vašingotnu, neizvestan i Ju Es Open (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 16:09

LOŠE VESTI IZ SAD: Otkazan turnir u Vašingotnu, neizvestan i Ju Es Open (FOTO)

Propadaju svi planovi.

Nastavak teniske sezone trebao je da se dogodi od 14. avgusa i početka turnira u Vašingtonu. Međutim, taj turnir je otkazan zbog problema sa međunarodnim putovanjima i porastom broja sluajeva korna virusa, saopštili su organizatori.

Za sada se zna samo da je restart sezone odložen za 22. avgust kada bi trebalo da počne Masters Sinsinati koji je preseljen u Njujork.

❌ CANCELLED ❌

The #CitiOpen in Washington is OFF, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << via @christophclarey. #BreakPointPod #Tennis pic.twitter.com/0l6AP598Sh

— Break Point (@BreakPointPod) July 21, 2020

Ova odluka će veoma negativno uticati i na mogućnost održavanja Ju Es Opena pošto su već odranije poznate sumnje tenisera i teniserki u igranje u Njujorku. Ipak, dirketorka Ju Es Opena Stejsi Alester već je istakla da sve ide po planu kada je u pitanju taj grend slem.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.