LOŠE JE POČELO: Lalatovićev Borac pretrpeo i drugi poraz!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022, 20:56

LOŠE JE POČELO: Lalatovićev Borac pretrpeo i drugi poraz!

Pripreme u toku...

Nije na najbolji način Nenad Lalatović počeo svoju epizodu u Banjalučkom Borcu. Njegova ekipa pretrpela je i drugi poraz na pripremama u Sloveniji, gde je od njih bila bolja ekipa Gorice sa 3:1. Prethodnoih je savladala bivši Lalatovićev tim - Vojvodina sa 1:0.

- Potrebno je osvežiti ekipu. Ima dosta novih igrača, vidi se da sve ne štima, a i ne može štimati za 20 dana. Trebaće nam još toliko da bude sve kako ja hoću. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Noge su teške, lopta ne sluša, ali to je normalno. Kod mene su pripreme zahtevne, videli ste danas koliko su spori jer su im noge teške. Sad ćemo se osvežavati, tempiramo formu onako kako želimo - istakao je Lalatović.

Napomenimo i to da će Lalatović imati još dve nedelje da ekipu pripremi za duel sa Toršavnom u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija.

BONUS VIDEO:

Pogledajte zavidno fudbalsko znanje italijanske voditeljke Dilete Leote

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.