LOJD STIŽE U ZVEZDU: Valensija mu našla zamenu, svi ga DOBRO znate (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 14:37

LOJD STIŽE U ZVEZDU: Valensija mu našla zamenu, svi ga DOBRO znate (FOTO)

Ugovor na dve godine.

Slovenački košarkaš Klemen Prepelič novi je igrač španske Valensije, saopštio je klub.

Kako je saopšteno, ugovor je potpisan na dve godine, uz mogućnost produženja za još jednu sezonu.

Košarkaš Real Madrida prethodnu sezonu proveo je u Huventudu na pozajmici. U Vlenisiji bi trebao da zemni Džordana Lojda koji je stigao u Crvenu zvezdu.

I dalje se u Laciju nadaju da Juventus nije nedostižan, i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Rimu živi san o Skudetu posle 20 godina. A u Rim večeras (21.45) stiže Milan i kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio - Milan.

U španskoj ligi prosečno beležio 22,3 poena, a dok je u Evrokupu na 15 utakmica imao prosek od 17 poena i 3,9 asistencija.

Bek rođen u Mariboru, tokom svoje karijere nosio je dres Heliosa, Olimpije, Banvita, Oldenburga, Limoža i Levaloe, nakon čega je prešao u Real Madrid.

Klemen Prepelic signs a 2+1 deal with Valenciahttps://t.co/FbD1NnSkWF

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) July 4, 2020

Sa reprezentacijom Slovenije 2017. godine postao je šampion Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.