LJUBAV PREMA KLUBU ILI NEŠTO DRUGO: Junak osvojene duple krune igra bez ugovora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 13:03

LJUBAV PREMA KLUBU ILI NEŠTO DRUGO: Junak osvojene duple krune igra bez ugovora!

Redak slučaj u fudbalu.

Partizan je danas započeo pripreme za takmičarsku 2020/21, prozivka je bila zakazana u 10 i 30, u sportskom centru Teleoptik, a u popularnom "Zemunelu" pojavio se i golman Nemanja Stevanović. Ovo ne bi bilo čudno da čuvaru mreže nije istekao ugovor sa crno-belima poslednjeg dana juna.

Vulverhempton ima istorijsku priliku da se plasira u Ligu šampiona, a koliko je to realno videće se u današnjem (18.30) meču s Arsenalom. Tobdžije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju očajnu sezonu, Vukovi vrhunsku, a kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Arsenal.

Inače, Stevanovićev status još nije definisan, trener Savo Milošević još prošlog petka najavio je da su Parnom valjku potrebna trojica golmana, otud...

Međutim, na prvom treningu, pored starosedelaca Vladimira Stojkovića i Aleksandra Popovića, pojaviće se i povratnik s pozajmice: Marko Jovičić (Hibernijans, Malta), baš kao i napadači Nemanja Nikolić (Spartak), Petar Gigić (Mačva), bek Luka Cucin (Inđija)...

Među navijačima, ovaj 28. godišnji golman ostaće najviše upamćen po sjajnim odbranama iz finiša sezone 2016/17, ovenčane duplom krunom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.