LJUBAV JE ČUDO! Mbape u vezi sa devojkom koja je nekada bila muško (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2022, 17:53

LJUBAV JE ČUDO! Mbape u vezi sa devojkom koja je nekada bila muško (FOTO)

Emocije preovladale.

Zvezda fudbalskog klupa PSŽ i jedan od najboljih igrača današnjice, Kilijan Mbape, navodno je u vezi sa poznatom manekenkom i transrodnom osobom Ines Rau.

Prema informacijama koje je plasirao poznati sportski list "Korijere delo Sport", afera traje već nekoliko meseci. U maju je par primećen na filmskom festivalu u Kanu, a tada su paparaci otkrili 32-godišnju Rau na jahti 23-godišnjeg fudbalera.

A post shared by INES RAU (@supa_ines)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Rau je podvrgnut(a) operaciji promene pola kada je imao 16 godina. Ona je prvi transrodni model koji se nalazi na naslovnoj strani Plejboja. Rođena je u Parizu u muslimankoj porodici, od oca migranta iz Alžira i majke francusko-marokanskog porekla. Svoj transrodni identitet otkrila je tek sa 24 godine.

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

Pre Kilijana Mbapea, Ines Rau je više godina bila u emotivnoj vezi sa kolegom i poznatim glumcem Stivom Žentisom.

BONUS VIDEO: Pogledajte Snežanu Borjan, suprugu Milana Borjana, kako uživa na bazenu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.