LIVERPUL DOVODI DVE ZVEZDE SVETSKOG FUDBALA: Sa njima bi sve osim titule u Premijer ligi bio neuspeh

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2018, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIVERPUL DOVODI DVE ZVEZDE SVETSKOG FUDBALA: Sa njima bi sve osim titule u Premijer ligi bio neuspeh

Uz njihovu pomoć Liverpul bi mogao mnogo.

Liverpul se posle 17 odigranih utakmica u Premijer ligi nalazi na čelu tabele sa bodom više od aktuelnog šampiona Engleske Mančester sitija. Vlasnici Redsa su osetili da bi ovo mogla da bude šampionska sezona i za zimski prelazni rok su spremili poklon Jirgenu Klopu u vidu para za dva igrača svetskog kalibra.

Aleksandra Mitrovića svi znate, a SIGURNO NEMATE POJMA da je on zet poznatog srpskog trenera (FOTO)

BEZ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MILOSTI: Jović nastavio da rešeta, Bundesliga DRHTI pred srpskim golgeterom! (VIDEO)

Zvezda madridskog Reala Marko Asensio nije u prvom planu trenera Santijaga Solarija i Kraljevski klub ne bi imao ništa protiv da Španac promeni sredinu u januaru. Prema informacijama do kojih su došli engleski mediji, Florentino Perez će tražiti oko 120 miliona evra za svog igrača, što će Liverpul moći da plati.

Drugi igrač koji se nalazi na Klopovom radaru je jedan od najboljih fudbalera Napolija Lorenco Insinje. Situacija sa njim je potpuno drugačija jer je Italijan standardni prvotimac u mašineriji Karla Anćelotija. Insinje je na 15 utakmica u Seriji A ima učinak od sedam golova i pet asistencija, što ga je svakako preporučilo Redsima. Klop je već jednom pokušao da go dovede, ali bezuspešno, pa će novu priliku imati u januaru.

Ukoliko obojica stignu na "Enfild", Liverpul bi postao najozbiljniji kandidat za titulu, ali oni ne bi mogli da pomognu u Ligi šampiona, jer su već nastupili za svoje klubove ove sezone. Ipak, njihov dolazak bi značio da bi ostali igrači mogli da odmore pred itzazove u elitnom takmičenju, što bi svakako pomoglo u borbi i za ušati pehar.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.