LIGA EVROPE: Poraz Dinama i SJAJNE vesti za Srbiju! VAR protiv Tadića

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 22:58

LIGA EVROPE: Poraz Dinama i SJAJNE vesti za Srbiju! VAR protiv Tadića

Poznati svi polufinalisti.

Odigrani su revanš mečevi četvrfinala Lige Evrope. Plasman među četiri najbolja tima u drugom po kvalitetu takmičenju u Evropi ostvarili su Mančester junajted (pobedio Granadu sa 1:0), Viljareal (2:0 protiv Dinama iz Zagreba), Roma (kod kuće remizirala sa Ajaksom -1:1) i Arsenal koji je u gostima razbio Slaviju sa 4:0. Porazi češkog i hrvatskog su dobro došli Srbiji čiji će šampion zbog toga u sezoni 2022/23 krenuti iz drugog kola u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Ligu šampiona.

Što se tiče meča u Španiji. Vrlo sumnjiva situacija iz koje je Viljareal poveo. Alkaser je postigao gol u 36. minutu, ali je veliko pitanje da li je Čukvueze bio u ofsajdu prethodno.

Do kraja poluvremena Španci su duplirali prednost, a Hrvati su preko Oršića uspeli samo da smanje rezulta 15 minuta pre kraja.

Arsenal je u prvom meču na svom terenu odigrao samo 1:1 sa Slavijom, ali u revanšu su pokazali koliko su bolji. Razbili su Čehe sa 4:0 i tako potvrdili kandidaturu za osvanje trofeja.

🔴 Nicolas Pépé on the scoresheet again for @Arsenal 🔥

⚽️ 5 goals in this season's competition #UEL pic.twitter.com/C4cBt6Eyk3

— UEFA Europa League (@EuropaLeague) April 15, 2021

Mančester Junajted i pre revanša bio viđen kao polufinalsta, jer su u pre sedam dana kao gosti pobedili Granadu sa 2:0. To su samo potvrdili večeras i rutinskom pobedom od 2:0 su overili plasman.

Najuzbudljivije je bilo u Rimu. Ajaks je poveo sa 1:0, a čak je i Dušan Tadić pogodio za 2:0. Ipak, VAR je poništio taj pogodak, a kasnije je Edin Džeko poravnao rezulat i odveo Rimljane dalje.

Dzeko goal for Roma against Ajax in the Europa League #uel 1-1pic.twitter.com/JBs5K1rfhP

— Everything Sports (@CompleteSport24) April 15, 2021

 Holanđani su jurili 2:1 i produžetak, ali nisu uspeli u tome do kraja meča.

LIGA EVROPE – ČETVRTFINALE

Roma - Ajaks 1:1 (0:0) (prvi meč: 2:1)

(Džeko 72.- Brobi 49.)

Mančester Junajted - Granada 2:0 (1:0) (prvi meč: 2:0)

(Kavani 6, Valeho (ag) 90.)

Slavija Prag - Arsenal 0:4 (0:3) (prvi meč: 1:1)

(Pepe 18, Lakazet (p) 21, 77, Saka 24)

Viljareal - Dinamo Z. 2:1 (2:0) (prvi meč: 1:0)

(Alkaser 36, Moreno 40. - Oršić 74.)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dragana, supruga fudbalera Antonia Rukavine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.