LEVI BEK FLAMENGA POTPISAO I STIGAO U BEOGRAD: Preporučili ga skauti iz Brazila

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 17:46

LEVI BEK FLAMENGA POTPISAO I STIGAO U BEOGRAD: Preporučili ga skauti iz Brazila

Čukarički doveo pojačanje iz zemlje sambe i fudbala.

Dojučerašnji levi bek Flamenga Ričard Dos Santos de Almeida (19, 171 cm) postao je novi fudbaler Čukaričkog. Brazilac je potpisao ugovor na tri i po godine, a do sada je igrao za selekciju slavnog kluba do 21 godine.

- Doveli smo Ričarda na predlog naših skauta iz Brazila, koji su nam preporučili momka koji je prošao omladinsku školu Flamenga, zaigrao je i za prvi tim ovog slavnog brazilskog tima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mlad je, 2003. godište, a pojačaće konkurenciju na mestu levog beka. Na njemu je da se što pre adaptira, da nauči jezik i pokaže ono zbog čega je i doveden - istakao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Ričard će biti drugi Brazilac u Čukaričkom, posle Lukasa Pijasentina, koji je odigrao 103 meča za “Brđane” u periodu od 2013. do 2017. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.