LEPO RASPOLOŽENJE KOD BRĐANA PRED ZVEZDU: Drago mi je što već u prvom kolu nastavka šampionata igramo protiv

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 15:33

LEPO RASPOLOŽENJE KOD BRĐANA PRED ZVEZDU: Drago mi je što već u prvom kolu nastavka šampionata igramo protiv

Duel je na programu u subotu u 17 časova.

Duel između Crvene zvezde (subota, 17 časova, stadion "Rajko Mitić") i Čukaričkog je derbi susret prvog prolećnog kola fudbalske Superlige Srbije. Brđani ulaze rasterećeni u meč i tako će odmh moći i brzo da vide šta su dobro, a šta loše odradili na pripremama.

- Zvezda je uvek Zvezda, ozbiljan protivnik. Izuzetno mi je drago što već u prvom kolu nastavka šampionata igramo protiv njih, volim da teže utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imamo odmah na početku, da vidimo na čemu smo - istakao je Stefan Kovač, prvotimac Čukaričkog.

Čukarički je na pripremama u Antaliji generalnu proveru imao protiv ekipe evropskog renomea, Brđani su poraženi od kijevskog Dinama sa 3:2.

- Ne bih voleo da upoređujem Dinamo i Crvenu zvezdu. Svaki tim je dobar na svoj način, oba su igrala evropska takmičenja na visokom nivou, crveno-beli su se i plasirali u osmini finala Lige Evrope. Na nama je da ponovimo dobre stvari iz duela protiv Kijevljana, a bilo ih je u priličnom broju. To je svakako model za duel protiv Crvene zvezde, taktički smo sve odradili kako treba, bili brzi i konkretni u završnici. Doduše, mogli smo još neki gol da postignemo, nedostajalo nam je i malo više koncentracije pred kraj utakmice.

Ističe Kovač da ga raduje i činjenica da se očekuje dobra poseta u duelu Crvene zvezde i Čukaričkog u subotu.

- Video sam za Zvezdinu akciju, tako da očekujem dosta publike, možda i pun stadion. To nas sve u Čukaričkom raduje, retko imamo priliku da igramo u takvom ambijentu, publika će biti motiv više i za sve nas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.