LEGENDA SE NE ZABORAVLJA: Gasol proslavio rođendan sa Kobijevim ćerkicama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 16:49

LEGENDA SE NE ZABORAVLJA: Gasol proslavio rođendan sa Kobijevim ćerkicama (VIDEO)

Saigrači u Lejkersima.

Proslavljeni španski košarkaš Pau Gasol nije zaboravio nekadašnjeg saigrača iz Los Anđeles Lejkersa, tragično nastradalog Kobija Brajanta.

Milan je pobedom nad Laciom praktično obezbedio Juventusu novu titulu, a večeras (21.45) će Rosoneri baš protiv Stare dame probati da potvrde odličnu formu. U velikom derbiju kec je čak 3,40, dvojka 2,15, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Juventus.

Sjajni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centar je sa Mambom delio svlačionicu u Stejpls centru, a posle Kobijeve pogibije trudi se da pruži podršku njegovoj porodici i supruzi Vanesi.

Tako je Gasol jubilarni 40. rođendan proveo u domu Brajantovih, sa Kobijevom suprugom Vanesom i Kobijevim ćerkicama Natalijom, Bjankom Beli i Kapri, posle smrti svog prijatelja.

- Srećan 40. rođendan striče Pau. Devojke Brajant te vole. Znam da bi Kobe voleo da ti kaže "srećan rođendan, Pablo. Volim te, brate" - napisala je Brajantova supruga Vanesa na Instagramu.

Pau Gasol spending time with Kobe's daughters is so heartwarming.

(via vanessabryant/Instagram) pic.twitter.com/bzuOjx0vjQ

— SportsCenter (@SportsCenter) July 7, 2020

Španac, inače, i dalje ne želi da se penzioniše, već se nada povratku u NBA. Gasol se oporavlja od povrede levog stopala, a poslednju sezonu bi verovatno voleo da odigra upravo u dresu Lejkersa, sa kojima je osvojio šampionski prsten i gde je i razvio veliko prijateljstvo sa Kobijem Brajantom.

Podsetimo, krajem januara, Kobi i njegova ćerka Đijana poginuli su u helikopterskoj nesreći, sa još sedam osoba.

- On mi je bio kao stariji brat koga nikad nisam imao. Osoba na koju sam mogao da računam, da se oslonim, kome sam zaista mogao da se obratim i onda bismo pričali i prosto uživali u razgovoru… Bili smo dve zaista vrlo bliske osobe koje su cenile jedan drugoga i cenile to što smo tako bliski i što smo ljudi. To je on za mene značio - rekao je svojevremeno Pau Gasol o prijateljstvu sa Brajantom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.