LEGENDA NAPOLIJA: Zvezda se dobro branila u Beogradu i tako je došla do rezultata (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDA NAPOLIJA: Zvezda se dobro branila u Beogradu i tako je došla do rezultata (FOTO)

Italijani imaju šest, a srpski klub dva boda manje.

Utakmica 5. kola Lige šampiona, između Napolija i Crvene zvezde biće odigrana u sredu (21.00) na stadionu "San Paolo". U Beogradu, na "Rajku Mitiću" nije bilo golova. Sada, uoči duela u Napulju, oglasila se legenda Đuzepe Bruskoloti. Bivši defanzivac je za Napoli odigrao 387 utakmica, a učestvovao je i u osvajanju titule u Seriji A, 1987. godine.

Bruskoloti ne daje mnogo šansi gostima iz Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Da budemo načisto, Crvena zvezda Beograda nije aspolutno ništa uradila. Kod kuće se dobro brani i uspela je da na taj način dođe do rezultata. U Napulju će biti kompletno drugačije - rekao je Bruskoloti za italijanske medije.

Uoči ovog duela Napoli je drugi i ima šest bodova. Zvezda je poslednja u grupi sa četiri boda.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.