LEGENDA NAPUSTILA ATALANTU: Papu Gomez već potpisao ugovor sa novim klubom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 22:14

LEGENDA NAPUSTILA ATALANTU: Papu Gomez već potpisao ugovor sa novim klubom (FOTO)

Dogovorena saradnja do 2024.

Bilo je jasno da će Alehandro Papu Gomez napustiti Atalantu zbog sukoba sa trenerom, a pole mnogo peripetija i spekulacija, izbor je definitivno pao na Andaluziju, pošto je Argentinac novi igrač Sevilje sa kojom je potpisao ugovor do 2024.

Čitav posao je vredan 8,5 miliona evra, od čega 5,5 otpada na transfer, dok je tri miliona evra predviđeno da Atalanta dobije kroz bonuse.

📝 DEAL DONE: Papu Gómez has completed his move >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to Sevilla from Atalanta for €5.5m + €3m in add ons. He has signed a contract until June 2024. (Source: @SevillaFC_ENG) pic.twitter.com/rX88zpuKU2

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) January 26, 2021

Gomez će biti veliko pojačanje za Sevilju koja je i dalje u trci za tri trofeja. U La Ligi im Atletiko Madrid beži 11 bodova, u kupu u sredu igraju protiv Valensije, a u osmini finala Lige šampiona ih očekuje dvomeč protiv Borusije Dortmund. Gomez je karijeru počeo u Arsenal de Sarandiju, zatim je igrao za San Lorenco posle čega dolazi u Evropu kao član Katanije. Igrao je i za ukrajinski Metalist iz Harkova pre dolasak u Atalantu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adrijana Đurđević, devojka fudbalera Duje Ćaleta-Cara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.