LEĆE NEĆE, PA NEĆE: Zvezda ne odustaje od Falka, na stolu je 1.000.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 20:35

LEĆE NEĆE, PA NEĆE: Zvezda ne odustaje od Falka, na stolu je 1.000.000 evra

U pitanju je vrlo raznovrstan igrač, koji može da pokriva pozicije polušpica, lažnog centarfora i samog špica.

Crvena zvezda je ponudila 1.000.000 evra Lećeu za Filipa Falka, piše dobro upućeni Đanluka di Marcio, ali klub sa stadiona Via del Mare zahteva 500.000 evra više, koliko iznosi izlazna klauzula u ugovoru igrača. Desetka italijanskog drugoligaša u potpunosti ispunjava profil igrača kakav zahtevaju na stadionu Rajko Mitić, pa stoga i ne čudi što se krenulo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zvanične pregovore.

U pitanju je vrlo raznovrstan igrač, koji može da pokriva pozicije polušpica, lažnog centarfora i samog špica, a o tome kakav je status uživao proteklih godina govori i činjenica da je na stadionu Via del Mare u dva mandata sakupio 107 nastupa, postigao 16 golova i zabeležio 24 asistencije.

#Calciomercato | #Lecce, offerta della Stella Rossa per #Falco: per i giallorossi è insufficiente https://t.co/r8CsQm6Juv

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) January 16, 2021

Falko je ove sezone zabeležio 11 nastupa za Leće, ali ga u timu nema od 22. dembra, kada je igrao poslednjih šest minuta u meču sa SPAL-om. Potom je bio na klupi protiv Vićence, dok u mečevima sa Ćitadelom, Moncom i Ređinom nije bio u konkurenciji za tim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.