LEBRON JE POTPISAO: Lejkersi ovom igraču nude 190 miliona dolara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 16:03

LEBRON JE POTPISAO: Lejkersi ovom igraču nude 190 miliona dolara (FOTO)

Ponovo će biti prvi favoriti za titulu.

Posle decenije čekanje Lejkersi vratilu šampionsku titulu u El Ej. Kako stvari stoje, oni će i naredne godine biti prvi favoriti. Naime, Lebron Džejms je potpisao novi dvogodišnji ugovor vredan 85 miliona dolara, a sada je na red stigao i Entoni Dejvis.

Dejvis je izašao iz poslednje godine ugovora kako bi bio ogranieno slobodan igrač i kako bi potpisao dugoročni ugovor. Lejkersi su mu ponudili 190 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolara na 5 godina.

S obzirom na formu Makabija, mnogi veruju da Zvezda večeras (20.05) ima dobru priliku u Tel Avivu da napravi evroligaški brejk. A kvota na dvojku je čak 3,90. Kec je 1,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makabi - Zvezda.

Dejvis je u Lejkerse stigao prošle sezone u velikom trejdu iz Nju Orleans Pelikansa i odmah je osvojio titulu NBA šampiona sa jednom od najslavnijih franšiza.

All-NBA forward Anthony Davis is finalizing a five-year, $190M maximum contract to stay with the Los Angeles Lakers, @KlutchSports CEO Rich Paul tells ESPN. The deal includes an early termination option prior to fifth season in 2024-2025. Deal could be signed as soon as today.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) December 3, 2020

Sa ova dva ugovora Lejkersi su osigurali svoj "supertim" bar za još dve godine, a kada se saberu Lebronov i Dejvisov ugovor dođe se do cifre od 275 miliona dolara, koliko vrede dva ugovora koje je tim dogovorio u samo dva dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.