Uživo: Uspavanka na Islandu, Voša bez Abua napada Honved, preokret Dačije

Izvor: Blic, 25.Jul.2013, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Uspavanka na Islandu, Voša bez Abua napada Honved, preokret Dačije

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine igraće revanš mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a tok ovih utakmica možete pratiti u blogu uživo na Blicsport.rs. Crveno-beli iz Beograda igraju na Islandu protiv IBV-a i imaju 2:0 iz prvog meča, tim sa istim klupskim bojama iz Novog Sada ima identičan rezultat protiv Honveda.

20:54 - (23') Delčeg propustio priliku

Imao je i Honved priliku protiv Vojvodine, ali je šansu propustio Delčeg, nakon čega je i novosadska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ekipa krenula u kontraofanzivu, ali je Alivodić bio u ofsajdu.

20:50 - 15' Povreda Vešović

Desnom beku Zvezde Vešoviću je bila neophodna intervencija lekarskog tima posle jednog duela, ali brzo se pridigao i čeka sledeći prekid za povratak na teren.

20:45 - 12' Slobodan udarac za IBV

Mladi Lazić oborio je Torvardsona na 20-ak metara od gola, i priliku iz slobodnog udarca dobio je isti igrač. Lopta je zakačila nekog u živom zidu, i odbila se u korner.

20:44 - 13' Voša pretila iz kornera

Dva kornera u uvodnim minutima posle odbijenih napada izveo je Vranješ, ali nije bilo prilike da se i iz prekida ugrozi gol Honveda.

20:41 - Preokret Dačije!

Fudbaleri moldavske Dačije poveli su protiv Černomoreca! Gol za 2:1 postigao je Orbu u 64. minutu, domaćinima trebaju još dva gola kako bi eliminisali ukrajinsku ekipu.

20:36 - (2') Nadmudrivanje Milijaša i Džejmsa

Za samo dva minuta IBV je napravio dva faula na samim ivicama šesnaesterca, što bila prilika da Milijaš izvede prekid. Iz izglednije pozicije kapiten je dobro šutirao po zemlji, i iskusni Džejms je morao da prosledi loptu u korner.

20:34 - (1') Počeli su mečevi u Mađarskoj i na Islandu!

20:33 - Zvezda promoviše rezervnu garnituru na Islandu

Fudbaleri Crvene zvezde od ovog leta nose opremu "Pume", a na ovom meču će igrati prvi put u plavoj rezervnoj varijanti.

20:31 - Podrška zvezdaša i na Islandu

20:15 - Dačija izjednačila protiv Černomoreca na 1:1

Moldavska Dačija je konačno našla put do mreže Bezotosnijevog gola - strelac u poslednjim sekundama prvog poluvremena bio je Orlovski, ali teško da Moldavci mogu do treće runde, jer je neophodno da postignu još tri gola u nastavku.

20:02 - Voša bez Abubakara napada Honved

Napadačka udarna igla Vojvodine Abubakar Oumaru propušta meč zbog povrede, pa će trener Marko Nikolić na teren izvesti sledeći sastav: Delač, Vulićević, Barić, Trajković, Đurić, Poletanović, Radoja, Vranješ, Alivodić, Škuletić, Bilbija

Honvedu startnu postavu čine Kemeneš, Ikeme, Lovrić, Ignjatović, Barat, Živanović, Hidi, Diara, Delceg, Diabi i Kozma. Glavni arbitar na meču je švajcarski sudija Štefan Študer.

19:59 - Sastavi za IBV - Zvezda

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović nije improvizovao u sastavu, samo je Mladenović dobio šansu umesto povređenog Mijailovića. Jedanaestorka Zvezde biće Bajković, Lazić, Krneta, Mladenović, Vešović, Kovačević, Milijaš, Ninković, Pečnik, Kasalica i Dauda.

Za IBV igraće Džejms, Gudjonson, Garner, Olafson, Sigurbjornson, Gudmundson, Torsteinson, Bergson, Torvardson, Maveje i Džefs. Glavni arbitar meča biće rumunski sudija Ištvan Kovač.

19:57 - Černomorec nadomak trećeg kola

Fudbaleri Černomoreca iz Odese na putu su da osiguraju plasman u treće kolo i zakažu duel sa, najverovatnije Crvenom zvezdom - u 26. minutu u vođstvo protiv Dačije doveo ih je Haj.

19:49 - Zvezda se i na Islandu spremala za meč

Od 18:30 po lokalnom, a od 20:30 po srednjeevropskom, Crvena zvezda počinje meč sa IBV-om. Fudbalerima je pažnju privukla pojava "belih noći" što je fotografijom prikazao i mladi fudbaler beogradskog tima Vukan Savićević.

Sa neobičnim ambijentom Zvezda se upoznala i u sredu, kada je trenirala u terminu odigravanja meča na stadionu IBV-a na nepristupačnom ostrvu Vestmaneja.

19:21 - Dobrodošli!

Dobro veče i dobrodošli na Blicsport.rs blog uživo u kom ćemo pratiti mečeve Crvene zvezde i Vojvodine na gostovanjima u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beogradski klub igra na Islandu protiv IBV-a koji je savladan sa 2:0 na Marakani, a identičnim rezultatom Novosađani su bili bolji od Honveda na svom terenu.

Vojvodina zna sigurno ko će biti rival u narednoj rundi - turska Bursa, koja je bila slobodna u uvodnim rundama. Crvena zvezda čeka i ishod meča Dačija (Moldavija) - Černomorec (Ukrajina), u prvom meču je tim iz Odese trijumfovao sa 2:0.

Najčitanije SADA: Nikolić: Ne sviđa mi se ambijent posle pobede, nismo još eliminisali Honved Grigorčuk: Cenim brend Zvezde, Černomorec čekaju dve velike utakmice Stojanović: Mogli smo da prođemo i gore na žrebu, ali i bolje

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Uspavanka na Islandu, Voša vodi protiv Honveda, preokret Dačije

Izvor: Blic, 25.Jul.2013

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine igraće revanš mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a tok ovih utakmica možete pratiti u blogu uživo na Blicsport.rs. Crveno-beli iz Beograda igraju na Islandu protiv IBV-a i imaju 2:0 iz prvog meča, tim sa istim klupskim bojama iz Novog Sada ima identičan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.