LE (kval) - Radnički se obrukao i na Čairu, ništa od Ajntrahta!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE (kval) - Radnički se obrukao i na Čairu, ništa od Ajntrahta!

Rezervisti napravili razliku, ali na kraju Nišlije nisu uspele da dođu makar do trijumfa.

Fudbaleri Radničkog iz Niša nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su eliminisani od Flore ukupnim rezultatom 4:2.

Srpska ekipa je remizirala sa Estoncima na Čairu 2:2 što nije bilo dovoljno za prolaz.

Nišlije su od samog početka imale terensku inicijativu i upostavili dominaciju na terenu, međutim to nisu uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konkretizuju u prvom poluvremenu.

"Real sa Nišave" je imao nekoliko pokušaja sa distance preko Tomića i Stojanovića, ali do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata.

Simo Krunić je u drugom poluvremenu krenuo ofanzivnije, ulasci Melega i Mihajlovića su razmrdali ekipu koja je uspela da postigne pogodak.

Igrao se 68. minut kada je Todorovski uputio odličan centaršut sa desne strane, a u kaznenom prostoru se najbolje snašao Stefan Mihajlović i pružio nadu Nišlijama da mogu dalje.

Međutim, sve je palo u vodu u 80. minutu kada su Estonci savladali Kneževića nakon uigrane akcije iz prekida koju je krunisao Henrik Pirg.

Četiri minuta kasnije Radnički je ponovo stigao do vođstva preko rezerviste Nikole Čumića na asistenciju Mihajlovića.

Krenuo je Radnički na sve ili ništa, ali nažalost nije uspeo da preokrene rezultat u svoju korist i zakaže dvomeč sa Ajntrahtom iz Frankfurta, na kraju je Flora uspela da izbegne poraz golom Marka Lepika u nadoknadi vremena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizane, ništa od Kilmarnoka, u Beograd stižu Velšani!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2019

Škoti se poprilično obrukali...Sjajna vest za navijače Partizana stiže iz Škotske gde je ekipa Konah Kveja uspela da eliminiše Kilmarnok iz Lige Evrope...Velšani su slavili sa 2:0 golovima Morisa i Vilda i tako zakazali susret sa "crno-belima" iako su svi već videli Škote na stadionu Partizana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.